sunnuntai 22. joulukuuta 2013

niin.. ja tietysti TERVETULOA lukemaan blogiani!

Aivan.. tässä blogin teon tuoksinnassa en oikein tiennyt vielä millaisen ja mihin haluaisin tervetulotoivotukset laittaa. Eli täräytän sen nyt tähän!
Tervetuloa lukemaan blogiani, toivottavasti myös neuloosipirkko puraisee myös Sinua! :)

Myös seuraavat sukat ovat valmistuneet tämän syksyn aikana...
Tässä on perusraitasukat, jossa on hieman erilainen varsi. Sukkia neuloessani oli tarkoitus tehdä niihin novitan ohjeen mukainen pitsikuviointi, mutta en osannutkaan vielä tehdä langankiertoa oikein. Langankierron kohdalle ei tullut reikää, koska tein vahingossa siihen tavallisen lisäsilmukan ja hoksasin tämän virheen vasta kuvion edetessä. En kehdannut kuitenkaan purkaa, koska näistä tuli kuitenkin ihan veikeät! :) Piti jälkeenpäin käydä ihan youtubesta etsimässä langankiertovideo, jotta ei jatkossa mene kuviot pipariksi ;). Joskus siis voi vahingosta koitua jotain uutta ja erilaista ! :)

Olen tämän syksyn aikana myös paljon selaillut muiden neulonta- ja käsityöblogeja ja tunnustan kuuluvani niin noviisien joukkoon kuin olla ja voi. Tarjolla on blogeja, joiden kirjoittajat tekevät aivan mielettömän upeita luomuksia, mielettömällä mielikuvituksella! Onpahan meikäläiselläkin jotain johon tähdätä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti