tiistai 31. joulukuuta 2013

Viimeistä viedään, 2013!

Tää vuosi vetelee viimesiä ja voiskii sanoa että varsin vaiherikas vuosi onkin ollut! Ennen kaikkea mitä tähän neulomiseen tulee, olen kokenut täysmullistuksen tämän syksyn aikana. Ennen neuloin pääasiassa silloin tällöin. Saatoin juuri ja juuri talven aikana saada yhdet sukat tai tuubihuivin tehtyä, mutta tänä syksynä olen ollut ahkera. Syy tähän on varmasti ennen kaikkea se, että en pelaa enää pesäpalloa. Jos en kauheesti huijaa laskuissani, olen tämän syksyn aikana saanut aikaiseksi seuraavan määrän eri tuotoksia:

  • Villasukkia 10paria
  • Lapasia 1pari
  • Säärystimiä 2paria
  • Tuubihuiveja 2kpl
  • Sisustuskoreja 3kpl
Tässä ainaki hyvä alku tälle harrastukselle. :) Tämän kaiken keskellä on kuitenkin tehty muuttoa sun muuta! 
Tässä hieman kuvasatoa joulun alla valmistuneista neuleista:


Nämä palmikkoihanuudet sain juuri ennen jouluaattoa valmiiksi ja olivatkin sitten koko joulun jalassa. Ohje näihin löytyy suoraan Novitan kotisivuilta: Naisten palmikkosukat. Itse kun olen aikaisemmin tehnyt perussukkia lähinnä niin oli hauska kokeilla tällaista palmikkoa. Aluksi se tuntui haasteelliselta ja virheiltäkään en välttynyt, mutta lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen. :) Käytin novitan ohjetta lähes täysin samalla tavalla paitsi tietysti värin puoleen, nämä ovatkin vaalean harmaat - ihanan harmoniset!



Nämä ovat toiset syksyn aikana tekemäni säärystimet, mutta nämä yksilöt valmistuivat joululahjaksi. Näihin idea syntyi kuvista, joissa olin nähnyt nappivarsisukkia. Ohjetta näihin miulla ei koskaan ole ollut, ainoastaan hieman kuvasta jäljittelemällä sekä omalla palmikolla tehty. Lankana käytin 7veljestä ja lankaa meni vajaa kerällinen. Puikot heiluivat koossa 3,5mm.


Nämä raidalliset sukat valmistuivat jämälangoista. Sain nämä juuri äsken valmiiksi ja ovatkin vuoden viimeiset! Uuden vuoden voikin siis aloittaa sukkien osalta puhtaalta pöydältä, mikäs sen mukavempaa! Nämä sukat olen tehnyt ystävälleni ja toivon että ovat sopivat ja mieleiset. Lankana käytin taas samaa 7veljestä ja sukkien kärjissä on hieman tuota violettia Jussi-lankaa. Puikkoina samat 3,5mm. :)


Näihin kuviin ja tunnelmiin, tulkoon uusi vuosi täynnä uusia ja mahtavia ideoita! Itse lähden viettämään vuoden vaihtumista hyvien ystävien seuraan, ehkäpä lasi tai kaksi skumppaa. <3 Mahtavaa Uutta Vuotta 2014!


<3:lla Linda





3 kommenttia:

  1. Kauniita sukkia ja kivo blogi muutenkin. Taidan jäädä seuraamaan :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! Pakko myöntää että oon kyllä siun blogia lukenu muutamaan otteeseen ja ehkä se on muiden blogien lisäks ollu se inspiraation lähde itselle aloittaa oma blogi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, vähänkö kiva juttu :D Siitä se lähtee ;)

      Mukavaa uutta vuotta!

      Poista