torstai 2. tammikuuta 2014

2 0 1 4 !

Niin se vaan uusi vuosi tärähti käyntiin. Ja neulomisten osalta varsin vauhikkaasti! Eilen korkkasin ystävältä saadut joululahjalangat ja niistä alkaa muodostua tuubihuivi. Tällä kertaa ajattelin kokeilla virkkaamalla, siitä näyttäis tulevan ihan veikeän näköinen. :) Lankana käytän isoveljeä ja huomasin virkatessa että kaksi kerää ei ihan riitä vaan marssin tänään kauppaan ja ostin sitä yhden kerän lisää. Eiköhän niillä valmista saa aikaiseksi.

Lisäksi tuli "hiljainen" tilaus tehdä miesten villasukat. Olin ennen joulua tehnyt poikaystävän äidille villasukat ja nyt kuulin että myös hänen isä käyttää samoja sukkia! Eikun vaan puikot heilumaan ja hänelle tekemään omia ! Olin aikaisemmin tiedustellut häneltä olisiko hän halunnut omat, mutta jäin silloin käsitykseen ettei tarvitse. Nyt kuitenkin totesin, että ne on tehtävä! Tuumasta toimeen, onneksi lankavarastot ovat hyvässä jamassa, joten väreistäkään ei tarvinnut miettiä. :) Miehekkäästi tietysti - tummanharmaata ja sinistä. Nyt en muista sinisen tarkkaa väriä, ei kuitenkaan kirkasta eikä farkkua vaan jotain siltä väliltä!

Noh, kävinpä tänään myös prismassa ihan ruokaostoksilla ja vaelsin siinä sitten huvikseni lankakerien ohitse ja mitä miu silmät näkikään! Uusia lankoja oli tullut myyntiin ja sieltähän tietysti lähtivät mukaan 7veljeksen uusin violetti polkka ja karnevaali-raita. Sormet ihan syyhyää, että mitähä niistä lähtis askartelemaan... Paha kun olen luvannut itselleni tehdä keskeneräiset työt ensin alta pois. Jos vähän alottais? Arvoisat lukijat, olisi hienoa jos antaisitte ideoita! Sukkaa, lapasta vai jotain aivan muuta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti