sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Arjen kynnyksellä taas..

Hei vaan taas!

En ole ehtinyt tässä muutamaan päivään tänne kirjoittelemaan, mutta siihen ollut kyllä erittäin hyvä syy.. Olin siis viikonloppuna viettämässä hyvän ystäväni polttareita! Sain kuitenkin kuluneen viikon aikana testattua sen uuden karnevaalilangan ja teinkin niistä aivan perussukat. Sukat lähtivät poikaystävän siskolle, joka tykkäsi kovasti sukista! :)

Arki alkaa olla taas käsillä, koska aamulla täytyy herätä koulun penkille. Ajelin tänään Lappeenrannasta takaisin tänne savon sydämeen, Kuopioon. Jouduin tehdä raskaan päätöksen ja jättää kaikki neulomisvärkkäysvirkkausompeluhässäkät Lappeenrantaan, koska tulevan viikon ohjelmassa on ainoastaan KOULUA, KOULUtöitä ja urheilua. Pakko siis tehdä välillä jotain muuta vaikka ei haluaisi ;). Olen ollut neljän viikon lomani aikana laiska näiden koulutöiden kanssa ja nyt totuus iskee kasvoille vähän liiankin rajulla tavalla. Vierotusoireet ovat jo kovat ja on hieman ontto olo kun ei ole sukkapuikkoja mitä kilistellä. :)

Mainitsin tuossa pari riviä aikaisemmin sanan urheilu. Olen siis entinen pesäpalloilija ja pelasinkin sitä aktiivisesti ihan pääsarjatasolla asti. Kesän ja monen vuoden pelitouhujen jälkeen tulin siihen päätökseen, että nyt on huilattava ja tehtävä jotain muuta tällä elämällä. Aikansa kutakin ja nyt oli pesistaipaleen loppu. En vanno ettenkö vielä joskus pelaisi jollain tasolla harrastusmielessä, mutta tällä hetkellä on pakko tehdä muuta. Olenkin ystäväni kanssa käynyt ahkerasti nyt vuodenvaihteen jälkeen pelaamassa sulkapalloa ja peli peliltä ollaan molemmat kehitytty siinä lajissa! Nyt täällä Kuopiossa on tarkoitus käydä salilla treenaamassa ja 20.päivä alkaakin tällä tytöllä aivan uudet haasteet. Siitä ehkä paljastan tulevaisuudessa lisää.. ;)

Tässä nyt siis kuva niistä tekemistäni perussukista, tykkään kyllä tuosta karnevaalilangasta tosi paljon! Joustinneule tehty 2o kiertäen, 2n. Sukkien koko: 38. Puikot: 3,5mm. Lanka: 7veljestä - karnevaali


Pakko vielä sanoa, että olen NIIIN ONNELLINEN, kun tuota lunta alkoi sataa ja pakkanen nousta. Ehkä mie vielä pääsen joku päivä laskettelemaan <3. 
Seuraavassa blogikirjoituksessa saattaakin olla jotakin pipomaista juttua... ;)

-Linda

2 kommenttia:

  1. Mie oon oikeesti koht jo epätoivonen. en löydä tota lankaa MISTÄÄN. oon kiertäny vissii koht jokaikisen kaupan läpi. :( möh!

    VastaaPoista
  2. En oo miekää sen jälkeen sitä nähny missään! menny parempiin koteihin näköjää :/ Miunki kerästä on enää nöttönen jäljellä!

    VastaaPoista