maanantai 6. tammikuuta 2014

Loploplop.. Loppiaine!

Miun lomapäivät on menny suunnilleen näin.. Vähän urheilua sekä sen jälkeen rentoutumista telkkarin ääressä ja neulomista samalla kun katsoo The Big Bang Theorya! Siinä on muuten ehkä tähän mennessä hauskin sarja mitä olen koskaan seurannut. Ollaan poikaystävän kanssa kyllä kovia Himym-fanejakin, tuli juuri ostettua se 8. tuotantokausikin. Heti kun nämä Rillit ovat katottu niin käydään uusimman himymin kimppuun! :) Mutta palataanpa aiheeseen valmiit työt jotka ovat tässä muutaman päivän aikana valmistuneet. :)
Lupasin siis tehdä poikaystävän isälle sukat ja tässä on aivan perus raitasukat hänelle.


Edelleen olen joutunut ottamaan kuvat tolla iphonella ja lisäksi valaistus ei ole tällä hetkellä parhaimmasta päästä niin tulee vähän hassun näkösiä kuvia. Mutta siis tässä perus 42 kokoa olevat raidalliset sukat. Lankoina 7-veljeksen graffitin harmaa ja farkku. Puikot 3,5mm.

Korkkasin heti näiden raitojen jälkeen tuon violetin polkka-langan, josta kuvaa oli edellisessä blogikirjoituksessa. Teen siitä myös luonnonvalkoisen kanssa raidalliset sukat. Vaikuttaa mielestäni oikein talviselta yhdistelmältä. 

Ainii! Melkein unohdin.. taisin kertoa myös tuubihuivista, joka oli tekeillä! Tässä kuva kyseisestä valmiina. Siitä tuli oikeastaan juuri sopivan mittainen ja koska se on virkattu niin hieman vaihtelua omaan huivivalikoimaan. ;) Nyt vaan odottelen niitä pakkasia!


Huivin lankana oli Isoveli väri oli tuollainen luumun violetti. Virkkukoukkuna toimi nro 5. Olen virkannut alkuun sekä loppuun kiinteitä silmukoita ja muuten koko huivi on pylväitä. Huivi on siis kaksinkertainen eli saa kerran kiepauttaa, että on sopiva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti